Måttbeställda kök och badrumsmöbler

(pga leveransskäl säljer vi endast dessa produkter för leverans inom StorStockholmsregionen)

Arens Mööbel AS i Estland tillverkar kök, badrumsmöbler, garderober och skjutdörrar av mycket hög kvalitet helt enligt kundens behov och önskemål vad gäller mått, färger, material, design mm. Detta gör att man kan utnyttja utrymmet maximalt – och samtidigt får ett unikt kök framförallt på en liten yta!

Det finns ett stort urval av luckor i målad MDF, massiv ek, fanér, melamin, LaserTec och många olika mönstrade stommar, laminatskivor eller arbetsbänk i sten, laminat eller trä.

Oavsett om man är ute efter ett modernt, stilrent kök eller ett gammaldags herrgårdskök så kan vi skapa något unikt efter dina önskemål – endast fantasin sätter begränsningarna!

Mer info och inspiration finns på www.arens.ee.

Vi erbjuder en personlig hjälp att skapa ett kök som passar just er! Mia hjälper till med att utforma köket efter era behov och Peter står för komplett installation med målning, montering av skåp, kakel, nytt golv och kontakt med elektriker och rörmokaren. Vi hjälper alltså till i hela processen ’från ax till limpa’ – och eventuella problem som kan uppstå diskuterar vi med varandra för bästa slutresultat för er! Kontakta oss för mer info.

Bilderna nedan visar några av de kök och badrumsmöbler som vi har gjort under åren! Besök gärna – www.arens.ee – där kan man hitta exempel på luckor, bänkskivor, diskhoar, skåpinredning och övriga tillbehör som vi kan använda oss av för att skapa det perfekta köket, garderoben eller badrumsmöbeln!

Måttillverkat specialkök från Arens med skjut luckor och stomme i ekfanér.
Massiv trälucka med allmogeprofil (på bilden körsbär - finns nu endast i EK!!) Bänkskiva i marmor
MDF lucka med allmogeprofil, stomme i ekfanér samt bänkskiva i ek
Eklucka i massiv fururam med ekfanér i spegeln. Bänkskiva i sten
Vit MDF lucka, stomme och bänkskiva i wenge melamin - bardisk och hyllor
Vit MDF lucka, stomme, hyllor samt luckor i körsbärsbetsad björkfanér.
Badrumsmöbel, hyllor och spegel i röd MDF lucka, bänkskiva i laminat och stomme i melamin
Badrumsmöbel i betsad ekfanér och aluminiumluckor
Badrumsmöbel i MDF - olika färg på lådorna

Bilderna nedan kommer från Arens hemsida – www.arens.ee – där kan man hitta exempel på luckor, bänkskivor, diskhoar, skåpinredning och övriga tillbehör som vi kan använda oss av för att skapa det perfekta köket, garderoben eller badrumsmöbeln!

Offertförfrågan

Mia - kök, fönster, adm: 070-495 84 44

Peter - måleri & kakel: 070-792 38 19

E-post: info@pimaleri.se
Läs mer

Våra produkter & tjänster

Vi har flera olika fönstertyper med olika öppningssätt och utseende

Viking 12 - ett utåtgående fönster med allmogeprofil inne

Viking 12 tillverkas i massiv furu med 2-glas energiglas U-1,2 med en slät profil ute och allmogeprofil inne. Ett modernt fönster med gammaldags utseende och bra energivärde som kan fås med en 25 mm lös spröjs – eller 25 mm fast, profilerad spröjs inne/slät ute och distanslist mellan glasen. Det öppnas utåt – sidohängt eller vridbart – med fingerkrokar eller spanjolett. Altandörrarna i denna serie kan fås med gammaldags profilerad panel ute/inne. Med aluminiumklädd utsida kan vi sätta ett 3:e glas i dessa fönster vilket ger ett U-värde på låga U-1,0.

Läs mer

Utåtgående 3-glasfönster m modern profil

SW11 U-0,97, SW14 U-0,68 öppnas utåt sidohängt eller vridbart – ett modernt 3-glas fönster med rak modern profil både ute/inne.

Läs mer

Inåtgående – Dreh Kip DK13 – 2 eller 3-glas

Ett inåtgående sk ‘tilt&turn’ fönster som kan öppnas sidohängt inåt och även ‘vippas’ inåt med möjlighet till säker vädring.
Dessa fönster har en väldigt modern slät, rak profil både ute och inne.
DK13 i trä eller trä/alu
2-glas U-1,29
3-glas U-0,94
DK88 i trä/alu
3-glas U-0,74 mm

Läs mer

Fönster för Passivhus

För Passivhus rekommenderas våra DK88 U-0,78 inåtgående i trä/alu eller SW14 U-,68 utåtgående – båda i trä med aluminiumklädd utsida, extra tjock 3-glas energiglaskassett (50 mm istället för 40 mm) med dubbla energiglas, tjockare karm och båge och extra isoleringslister. SW14 är certifierade av Passive House Institute i Tyskland.

Läs mer

Brandsäkra fönster & engelska glidfönster

Kontakta oss för mer info om Brandsäkra fönster eller Engelska glidfönster – där bågarna kan skjutas uppåt i karmen, 2-glas U-1,4.

Kontakta oss

footer01

Kreditvärdighet Guld hos Upplysningscentralen betyder att vi är ett säkert företag att göra affärer med!